80-tal
Jag vet inte om ni har läst mina inlägg om mortified. Här hittar ni dem i alla fall om ni skulle ha missat dem. Mortified är en slags underhållning där människor delar med sig av sina tonårs-dagböcker, dikter, brev eller annat. Självförnedring big time och mycket roligt! ...och det vet jag ju att ni gillar eller hur? Nu har äntligen mortified kommit till sverige. Europas första mortified live är i Malmö den 5 februari klockan 20:00 på Inkonst. Du kan dessutom själv vara med. Kolla in den skambyrån och anmäl intresse. Gräv nu fram dina ångestfyllda barndoms- och tonårsår genom brev, dagböcker, låttexter.

See you lutter alle gutter! See you later allegator! Vi ses kära dagbok! Hej svejs leverpastej! tjena tjena mittbena! tjena tjena sparka bena! klart slut varulvstjut! God bye, See you! Vi ses!