sötsur

sötsur

sötsur

sötsur

Åh, vilken fantastisk sommarfest vi hade i lördags! Perfekt väder, så det var bara att möblera för 45 personer ute i trädgården. Vi lånade bänkar och bord av vänner, dekorerade med vimplar och ljuslyktor, fyllde tunnor med is och dryck och väntade spralliga på alla gäster med champagne och jordgubbar i högsta hugg. Fototavlor med foton på alla gäster i olika sammanhang dekorerade husväggen, bergklättring på mallorca, klassresa i Paris, löparrunda runt Flaten, längdskidåkning i Funäsdalen, Halloweenfester, mammagruppens glöggfest, 4:e juli firande i Torrevieja, nyårsaftnar, födelsedagar, grillfester, långfärdsskridskoåkning på Långsjön...

Sen blev det mat, sång, skratt och dans hela natten lång. Dagen efter blev det så tomt, så tomt...

sötsur

Tavlan på andra bilden fick jag av min syster och den är från Karins konstgrepp. Anledningen till festen? Jo, vi har varit gifta i ett år.

sötsur