ocean beach club

ocean beach club

ocean beach club

bananglass

makrigialos

ocean beach club

ocean beach club

ocean beach club

ocean beach club

ocean beach club

ocean beach club

ocean beach club

ocean beach club

makrigialos

makrigialos

ocean beach club

ocean beach club

Vi är nyss hemkomna från Ocean Beach Club, OBC i Makrigialos på Kreta och nu kommer foton och recension! Ni som följer mig, frksotsur, på Instagram har säkert sett en hel del foton redan. Efter att ha sett Kristinas fina foton och recension från Ocean Beach Club så var det inte så svårt att besluta om semesterresemål. När vi anlände till hotellet så slog det mig att hotellet, omgivningarna och rummen faktiskt var lika fina som på Vings foton. Rummen är ganska avskalade och fräscha med ovanligt sköna sängar. De flesta rummen har havsutsikt, men sen kan man välja balkong, terass, egen pool, soldäck och allt möjligt. Ett väldigt lugnt hotell trots att de flesta gästerna är barnfamiljer. Vill man ha lite mer aktiviteter och stoj så var det bara att knalla över till Sunwinghotellet bredvid som bjöd på det mesta i aktivitetsväg. Vi hade all inclusive som gällde både på OBC och Sunwinghotellet. Det var helt okej, buffet till frukost och lunch som efter en vecka blev lite tjatigt. Inga höjdardrycker som ingick, men ett bra glassutbud som barnen uppskattade. Till middag var det a la carte och vissa rätter var fantastiskt goda medan andra enbart fyllde magen. All Inclusive var helt klart prisvärt, rent av otroligt billigt för all mat och dryck för fyra personer i en vecka. Närheten till den fina långgrunda stranden var i toppklass och gjorde att man inte behövde välja på poolen eller stranden utan kunde ta det man var sugen på. Dryck och dylikt går bra att beställa i baren och ta med sig till stranden om man önskar. Överhuvudtaget känns hotellet väldigt havsnära och jag upplevde att man kunde njuta av havet och de vackra bergen var man än befann sig på hotellet. Mer bilder från hotellet hittar ni i mitt Instagramflöde!