ocean beach club kreta

Ocean Beach Club Makrigialos på Kreta

sötsur

mallorca

Mallorca

Det känns som lyxigaste sommaren på länge! Den startade med en hejdundrande fest med alla nära och kära, fortsatte med Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta med familjen. Den här sommaren har vi verkligen hunnit ta det lugnt och rå om varandra och alla vänner ordentligt. Om två veckor avslutar jag och barnen våran långa sommarsemester i Cala Bona på Mallorca.

Det kanske kan verka lite dekadent att ta flera månaders semester på sommaren, men de förutsättningar som livet erbjuder just nu kan vara tillfälliga. Jag förlorade min mamma väldigt plötsligt. Hon fick en svår hjärnblödning när hon var 55. Jag trodde att vi hade så lång tid kvar tillsammans, men så blev det inte. Hon lever i och för sig nu, men efter den kraftiga hjärnskadan som hon fick av stroken, så bor hon på ett gruppboende och klarar sig inte utan hjälp 24 timmar om dygnet.